Matilda Olivia
Sånglektion i grupp

Anmäl ditt intresse om sånglektioner i grupp är något för dig så sätter jag ihop en ny grupp.

Sånglektion i grupp är den perfekta lektionstypen både för den som inte tror sig kunna eller vågar sjunga och för den som har sjungit lite mer. Sånglektioner i grupp innebär att du tar sånglektioner tillsammans med en mindre grupp på högst 4-6 stycken deltagare. Gruppernas utformning varierar lite efter önskemål och du är varmt välkommen att sätta ihop din egen grupp med t.ex. vänner eller familj.

I gruppen får du trygghet, hjälp, stöd, energi och framförallt möjlighet till utmaningar på alla nivåer! Vi kommer att jobba med hälsosam sångteknik i allmänhet men om/när du känner dig redo kommer det även att förekomma individuella inslag där du får egna instruktioner utifrån dina behov. När du tar sånglektioner i grupp arbetar vi tillsammans fram ett material som passar just er grupp röster och förutsättningar.

Du får tillfälle att sjunga tillsammans med andra men även chans till individuell coachning. Ni får även chans att sjunga stämsång och pröva på att framföra ett solo. Jag anpassar undervisningen efter er nivå. Tillsammans väljer ni låt ur valfri genre som vi jobbar med. Under terminens gång finns det även möjlighet att jobba på din mikrofonteknik. Undervisningen riktar sig till alla som är över 15 år.

En hälsosam sångteknik består av många delar – en av dem är att ha en bra och ändamålsenlig andningsteknik. Andning och körsång har visat sig vara rena hälsokurer i olika forskningsstudier. Därför kan man också förvänta sig andra effekter av denna kurs än enbart sångglädje och en utveckling av rösten!